Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Baráti szakítás...:) ~saját :))

2012.07.06

 Ha a barátnőd más legjobb barátot talál magának , engedd el!!

Lehet, hogy hisztériás rohamot produkálsz, bosszút forralsz, vagy azt akarod,hogy megbánja.De ezek egyike sem használ.Venned kell egy hihetetlenül nagy lélegzetet, és felismerned, hogy nem minden tart örökké. Ez nem jelenti azt , hogy ne lehetnél szomorú.A sírás segíthet, ahogy a mindennapos naplóírás is. Beszélgess a mamáddal, aki meg fogja érteni, mert minden bizonyal vele is megtörtént.

A legfontosabb, hogy hidd el: az , hogy a legjobb barátod többé már nem a legjobb barátod, nem jelenti azt, hogy bármi baj lenne veled. Nem azért történt, mert valami rosszat tettél, és semmit sem tehettél volna, hogy megakadályozd.

A legjobb hozzáállás , ha mosolyt erőltetsz az arcodra mások előtt, Légy kedves, udvarias.Az elutasításodat kísérő szörnyű érzés elmúlik majd, és te képes leszel majd hálával visszatekinteni erre az időszakra, mert nem veszítetted el a méltóságodat.

Az igazság az , hogy nemsokára találsz majd egy másik legjobb barátot, sokkal jobbat, mint az előző volt, aki talán túlélte ugyanezt, és örülni fogysz, hogy nem vesztegettél több időt a hűtlenre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

....................

(:$$$$, 2012.11.11 17:11)

Csak nem veled is megtörtént? (álmok szigetéén*)

álmok szigetéén*

(Gina, 2012.10.20 00:06)

Ez nagyon igaz :/

 

 LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 47383
Hónap: 581
Nap: 11